Skor

SKOR

Behöver din skokollektion en uppdatering? We got you. Oavsett om du behöver sneakers till vardagen, boots till utekvällen eller ett par klackar till festen så har JDSH skor som kommer ge dig extra stilpoäng. Att hitta det perfekta paret har aldrig varit så lätt. 

Strap High Heel
244 kr 349 kr
Black Chunky Sole Boots
384 kr 549 kr
JDSH Chunky Trainers
279 kr 399 kr

Shoppa skor hos JDSH.SE

Våra damskor är så snygga att du bara inte kan låta bli att lägga dem i varukorgen. Hitta skor till bra kvalité och bra pris, bläddra igenom våra damskor online för det perfekta paret. Är du sugen på ett par partyklackar? Boots för festivalen? Eller chunky sneakers? ja valen är oändliga och vem älskar inte skor.


Säsongens trendigaste skor

Att hitta ett par bekväma snygga skor ska inte vara svårt, vi hjälper dig en bit på vägen. Ett par chunky sneakers behöver vi alla i garderoben, som kan få dina outfits till nya höjder. Men vi får inte glömma bootsen, dessa går att använda året om. På sommaren kan man styla ett par boots med en söt klänning eller ett par jeansshorts och en blazer för en lite mer edgy look. Klackar kan man aldrig få nog av, men dessa ska vara sköna att bära. Vi erbjuder klackar som du garanterat kan gå i hela natten lång. Matcha med en färgstark klänning och du kommer definitivt dra blickar till dig. Hitta dina favoritskor online hos JDSH.


Ta hand om dina skor

För att förlänga livslängden på våra skor behöver vi ge dem lite extra kärlek. Skovården beror ju även på vilket material det är på skorna och vissa kräver mer än andra, t.ex. läder som behöver smörjas in med en bra produkt. Annars rekommenderar vi att hålla dina skor rena och torra.