Om JDSH


About the brand


Vi är JDSH, ett klädmärke som erbjuder streetwear kläder & accessoarer till kvinnor som vill känna sig självsäkra. Det ska inte spela någon roll vilken budget eller stil du har, JDSH är för alla.
Jag tror att vi alla har en vision där kvinnor styr världen, JA! Med att skapa detta klädmärke ville jag hjälpa till en bit på vägen. Jag ville erbjuda unga kvinnor kläder som får en att känna sig BOLD, OUTSTANDING och FIERCE. 

Att kunna leverera ett brett utbud av streets tyle kläder till bra pris och bra kvalité är ett mål hos JDSH och självklart tänker vi på miljön. 

Hos oss står kunden alltid i fokus, att erbjuda en bra kundkontakt och även låta er vara en del av denna resa. We are in this together!!


Who runs JDSH


Jessica Da Silva Hägglund heter jag som startade JDSH Clothing sommaren 2020. En ung kvinna med stora drömmar så tog jag steget till att starta mitt egna klädmärke. Att växa upp i en familj med starka kvinnor har hjälpt mig med att aldrig ge upp, kan jag kan du! 

I mitt tidigare arbetsliv har jag aldrig jobbat med mode, men passionen har alltid funnits där och min vision över kläder och accessoarer som jag vill se ute i världen.