Tröjor│Hoodies

TRÖJOR

Uppdatera din garderob med trendiga tröjor och hoodies för kvinnor. Är du ute efter en cool laid-back look eller det lilla extra, så hittar du dessa hos JDSH. Vill du styla din outfit med en hoodie, en stickad tröja eller kanske den supersnygga Zip toppen så hoppas vi att du hittar varierande modeller som kommer ta din outfit till nya nivåer.

Neon long Sleeve
279 kr 349 kr
Zip Top
239 kr 299 kr
Long Sleeve Crop Shirt
279 kr 349 kr
Rib Knitted Jumper
263 kr 329 kr
Long Sleeve Jumper
319 kr 399 kr
Black Tie Dye Hoodie
319 kr 399 kr

Trendiga tröjor för dam

Huvtröja, stickad jumper, croppad tröja, ja vi vet att valen är oändliga! Hos JDSH hittar du streetwear tröjor med snygga mönster, färger och flashiga detaljer. För hänget med vännerna behöver vi alla en hoodie, sweatshirt eller en stickad tröja som bara är en must-have. Klicka hem din tröja eller hoodie för kvinnor.


Så stylar du din tröja

Life’s to short to wear boring clothes, detta lever vi efter.

Att styla din tröja behöver inte vara svårt, vi alla har våra favorit byxor hemma som man bara måste hitta den perfekta tröjan till. Om det är för utekvällen eller hemma myset. Om du vill hålla det enkelt matcha med ett par sköna ljusa jeans och en sweatshirt eller hoodie, med ett par snygga solbrillor kommer du fortfarande se fierce ut. Om du vill maxa din outfit fullt ut så älskar vi på JDSH färg, matcha ett par läderbyxor med en neonfärgad tröja eller en tröja i en färgstark färg och en läcker shoulder bag.

Välj och vraka bland våra tröjor och hoodies och vi hoppas du hittar din favorit.


Ta hand om din tröja

Få din tröja att hålla sig som ny längre genom att inte tvätta den efter varje användning, Häng istället ut tröjan på vädring så kommer tröjans hållbarhet och miljön tacka dig.