Set

SET

Hitta de senaste trenderna inom two-pieces hos JDSH. Här hittar du set i alla möjliga färger och modeller för kvinnor. Det ska vara lätt att hitta en snygg outfit och i denna kategori kan det underlätta, då du får en topp och underdel i samma. Vare sig du letar efter en mjukisdress för hemmakvällar eller en outfit för tjejkvällen så har du kommit rätt. Vi har våra favoriter av co-ords hos JDSH och vi hoppas du älskar dem lika mycket som vi gör!


Så stylar du din two-pice

Det är inte lätt att hitta det perfekta setet men vi tänkte hjälpa dig lite på vägen. 

Önskar du en mer casual look kan du absolut gå på dom lite mer neutrala tonerna eller en enfärgad two-piece, men det går även att styla upp en look med snygga örhängen och ett par klackar. Vi på JDSH älskar verkligen färgstarka plagg och med dessa kan inget gå fel. Våga ta ut svängarna och styla det till max. WE LOVE IT!

Nyheter

Vi vill att ni ska vara nöjda med utbudet av co-ords hos JDSH, så håll koll med jämna mellanrum när vi har nya produkter. Glöm inte scrolla loss och klicka hem dina favoriter!


Vilken storlek?

Hos JDSH erbjuder vi storlekar från S-L eller XS/S, M/L. Är du osäker över något plagg och storlek så tveka inte på att kontakta oss via sociala medier eller mail så svarar vi så fort vi kan. Vi finns alltid här för att hjälpa dig att hitta det perfekta plagget!