Klänningar

KLÄNNINGAR

Letar du efter en klänning? Då har du definitivt kommit rätt. Hos JDSH kan du hitta klänningar för alla tillfällen. Uppdatera din helggarderob och våga ta ut svängarna i djärva färgtoner och snygga passformer. Våra klänningar är precis vad du behöver för att göra ett seriöst uttalande, både på fest och vardag. Hitta din klänning online hos JDSH.

Neon Zip Dress
244 kr 349 kr
Fire Midi Dress
279 kr 399 kr
Tie Check Dress
349 kr 499 kr
Blue Smock Dress
384 kr 549 kr
Corset Minidress
384 kr 549 kr
Ruched Midi Dress
419 kr 599 kr

Trendiga klänningar online

Har du några planer? Ja, men då behöver du självklart hitta rätt klänning. Vårt utbud av must-have streetstyle klänningar för kvinnor gör att du är bäst klädd för alla tillfällen. 

Oavsett om du letar efter en mini- eller midi-modell har vi de perfekta klänningarna online för dig till ett bra pris. Säsongens hetaste klänning måste vara midiklänningen (Mittemellan en miniklänning och maxiklänning). Denna modell kommer verkligen framhäva dina fantastiska former och du kommer sticka ut ur mängden med en färgstark fierce streetstyle klänning.Styla din klänning 

En klänning går verkligen att styla upp eller ner på många olika sätt, oavsett vilken stil du har. 

För brunchen med tjejerna kan man välja ett par vita sneakers, en oversized jacka och en cool keps eller solglasögon. När weekendplanerna börjar närma sig är det bara byta till ett par höga klackar och läckra accessoarer och du är redo. Hitta din streetstyle klänning i olika modeller och färger hos JDSH.


Säsongens klänningar 2021

Självklart kommer vi att utöka vårt sortiment med klänningar för kvinnor. Det rullar in nyheter titt som tätt och vi hoppas du kommer hitta din favorit hos JDSH. Till sommaren kommer vi att få in lite sötare klänningar men vi kommer inte att glömma de färgstarka coola modellerna. Håll utkik för alla nyheter hos JDSH, du kommer inte bli besviken.