Jackor

JACKOR

Hitta det perfekta ytterplagget hos JDSH, i vårt sortiment av shackets och jackor för kvinnor kommer du absolut hitta en jacka för alla tillfällen. Oavsett om du är ute efter en coolare streetwear jacka eller en classy shacket. Inget kan komplettera en outfit bättre än en snygg jacka, oavsett viken stil du har.
Kika runt och vi hoppas du hittar den perfekta jackan hos JDSH.

Black Belted Shacket
384 kr 549 kr
Beige Belted Shacket
384 kr 549 kr
Faux Leather Jacket
384 kr 549 kr
Short PU Puffer Jacket
419 kr 599 kr

Köp damjackor hos JDSH

Kanalisera din inre girl-boss med våra trendiga jackor och shackets för kvinnor. Hos oss hittar du en läderjacka för en fierce (we’re obsessed) look som definitivt kommer dra blickar till sig eller en shacket med snygga detaljer som får din outfit att skina. I olika modeller, färger och stilar kan du definitivt hitta en favorit för kommande säsong.


Så stylar du din jacka

Den här säsongen handlar om lager på lager, vi älskar det! Styla en vit skjorta och en jumper som du kan bära under din jacka för den vardagliga looken. Önskar du ta det till en ny nivå så matcha ett par söndriga jeans med en crop top och du är redo för festen. När sommaren börjar närma sig kan man ha en klänning under jackan med ett par sneakers för en avslappnad outfit och sedan byta om till klackar så är men redo för utgång med tjejerna. Oavsett om du är ute efter en värmande jacka eller en trendig modell så kommer du hitta den perfekta jackan hos oss.