Byxor

BYXOR

Hos JDSH hittar du ett helt sortiment av olika trendande streetwear byxor. Vi har mjukisbyxor som bara är ett must-have i olika mönster och färger. Självklart får vi inte glömma den klassiska läderbyxan som går att matcha med vilken topp som helst, med dessa byxor kan inget gå fel. Klädd i våra byxor för kvinnor kommer du definitivt dra blickar till dig, med ett självsäkert leende på läpparna.

EXIT Sweatpants
174 kr 249 kr
Straight PU Pants
Slutsåld
Flash Print Trousers
314 kr 449 kr
Dragon Print Sweatpants
244 kr 349 kr

Hur stylar du dina byxor?

Läderbyxor är alltid ett säkert kort, dessa kan du styla med en neontopp och läckra accessoarer för det lilla extra. Sweatpants har vi alla i garderoben, och det kan aldrig bli för mycket. Mjukisbyxor går att använda till hemmakvällen med en hoodie eller styla med en vit crop top
för att få en mer chic look. Våga styla dina sweatpants med ett par klackar, det är så snyggt!

Byxor online

Det ska inte vara komplicerat att klicka hem dina favorit byxor. Hos JDSH beställer du enkelt hem byxor i olika stilar och testar hemma i lugn och ro, du har alltid 14 dagars ångerrätt om du inte önskar behålla byxorna, eller återkom så kan vi skicka en annan storlek.
Är du osäker på storleken?

Tveka inte på att kontakta oss via mail på [email protected] eller sociala medier så hjälper vi dig.

Tvättråd för att hålla dina byxor fräscha längre

Dina favorit byxor vill vi självklart ska hålla forever and ever. Att ta väl hand om sina mjukisbyxor eller läderbyxor är väldigt viktigt. Kolla gärna tvättlappen på byxorna, där hittar du all information du behöver. Ibland kan det räcka att vädra byxorna eller ta bort fläcken direkt när du får den, då det inte är miljövänligt eller bra för dina byxor att tvättas för ofta. De kommer tacka dig.

Good luck babes!